Продажен персонал Струмица

  • Објавен пред 2 месеци
  • ДТУ РАМСТОРЕ ДОО
  • Активен до 13.10.2017
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Струмица

Активни огласи од ДТУ РАМСТОРЕ ДОО:

Продавачи на месо - Касиери и продавачи - Касапи

КЛИКНИ