Одржувач на опрема за разладување и фрижидери

За компанијата: Рамсторе Македонија е ланец од 29 маркети и 1 онлајн маркет “Рамсторе до дома” кој ги искористи можностите на пазарот на труд да се докаже како работодавец кој нуди успешна кариера за своите вработени.... повеќе за компанијата »

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »