Дистрибутер

За компанијата: Рамсторе Македонија е ланец од 29 маркети и 1 онлајн маркет “Рамсторе до дома” кој ги искористи можностите на пазарот на труд да се докаже како работодавец кој нуди успешна кариера за своите вработени.... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • ДТУ РАМСТОРЕ ДОО
  • Активен до 28.01.2022
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

Активни огласи од ДТУ РАМСТОРЕ ДОО:

Продажен персонал - Скопје - Влез во база на кандидати

барај огласи за вработување » барај останати огласи »