Дивајн: Столар - Монтер

  • Објавен пред 9 месеци
  • Дивајн Зоран ДООЕЛ
  • Активен до 16.10.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

За сите квалификувани кандидати кои сакаат да работат во најсовремени услови со одличен месечен надомест, ДИВАЈН производство на мебел има потреба од вработување на:

СТОЛАРИ – МОНТЕРИ

Потребни квалификации:

  • Задолжително претходно работно искуство од мин. 3 години и активно работење на наведената позиција во производство за изработка на плочест мебел (склопување елементи, ракување со доработни машини, вградување, теренска монтажа, итн);
  • Завршено средно образование;
  • Висока развиена способност за самостојна реализација на доделените работни задачи и рокови, работење на терен и на повеќе истовремени проекти ;
  • Поседување возачка дозвола Б категорија и активно искуство со управување на моторни возила;

 

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат наведените квалификации потребно е да достават кратка биографија (CV) на е-mail со наведување на позицијата за која аплицираат и скорешна фотографија, најдоцна до 15.11.2017 год. на:

 

ДИВАЈН Производство на мебел

ул. Борис Трајковски бр. 316,

1000 Скопје

e-mailcareers@divajn.com

www.divajn.com

 

 

Ќе бидат контактирани единствено кандидатите кои ќе бидат повикани на интервју.

КЛИКНИ