Сметководител и Ревизор

  • Објавен пред 4 месеци
  • Глобал фајнанс груп
  • Активен до 16.08.2019
  • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
  • Локација: Скопје

Глобал фајнанс груп дооел скопје бара сметководители и ревизори со работно искуство во областа, кандидатите да го испратат своето цв, како и останатите документи на службената маил адреса.

КЛИКНИ