Монтери

 • Објавен пред 9 месеци
 • Multimedianetvork
 • Активен до 24.03.2017
 • Позиција: Архитект и ентериер
 • Локација: Гостивар

(преземи го огласот како слика)

Се објавува оглас за монтер електротехничар - 4 работни места.

Способности:

 • да е здравствено способен
 • да може да работи со скала

Познавања:

 • Планирање и организирање на работни задачи
 • Познавање и постојано следење на каталогот и техничките карактеристики на производите кои ги употребува при работа
 • Развивање и одржување на односи со клиенти, комуникација со постоечки и потенцијални клиенти
 • Одржување на хигиена на опремата за заштита при работа и возилото за работа

Вештини и способности:

 • Одлични комуникациски, презентациски и преговарачки вештини
 • Динамични, иницијативни и насочени кон резултати
 • Ориентираност кон клиенти и градење однос со потрошувачи
 • Одговорна, мотивирана и стабилна личност
 • Способност за индивидуална и тимска работа
КЛИКНИ