Magacioner

 • Објавен пред 7 месеци
 • Image International
 • Активен до 12.02.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Задачи и одговорности:

 • Прием на роба и подредување на истата во магацинот
 • Вршење физички активности: утовар, истовар и транспорт на материјалите
 • Следење на состојба на роба во магацин (рокови на употреба , декларирање на робата и др.)
 • Припрема  на роба за клиенти

Потребни квалификации:

 • Средна стручна спрема –ССС
 • Управување со електричен и моторен  виљушкар
 • Физичка способност за ракување  со стоката 
 • Познавање на основен Microsоft Office пакет (Word, Excel, PowerPoint, Outlook)
 • Возачка дозвола Б категорија - активен возач
КЛИКНИ