М1 продажен персонал

За компанијата: Толлакс ДОО Скопје во своето портфолио има 14 Продажни објекти М1 Киоск распоредени во централно градско подрачје, Центар, Кисела Вода, Бисер, Универзална Сала,Соборна црква, 1 Поло Супермаркет. Толлакс ДОО Скопје е генерален увозник за неколку брендови од тобако и кондисторската индустрија. повеќе за компанијата »
  • Објавен пред еден месец
  • Толлакс
  • Активен до 29.01.2021
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Поради отварање на повеќе нови локации

Во моментов, имаме потреба од

ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ (м)

-повеќе локации:

М1 киоск Капиштец

М1 киоск ГТЦ

М1 медиа Бисер

М1 киоск Драчево

Нудиме:

Непосредно вработување,

Вработување без пробен период,

Плата секогаш на време во исти ден од месецот,

Работа во динамичен тим,

Можност за напредок на работна позиција во раководител на објект, регионален раководител.

Основни задачи:

Работа на каса,

Услужување на клиенти,

Прием на роба,

Грижа за естетски изглед на изложените артикли,

Продажба на лотарија, дополна на телефони.

БИДИ ДЕЛ ОД ТИМОТ, надгради ја својата кариера во раководител, менаџер на објект.

Ако сте заинтересирани да учествувате во процесот на регрутација, испратете CV на mail: [email protected] или преку полето Брза Апликација, со назнака за М1 киоск, или контактирајте не на 070/220-882 до 16 h

Булевар Јане Сандански 66

Интервјуата за работа ке се одржат во вторник и среда на 18 и 19,01.2021 год.