Analist Financiar / Финансиски Аналитичар

 • Објавен пред една недела
 • BISNODE
 • Активен до 23.01.2021
 • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
 • Локација: Скопје

Konkurs për Analist/e Financiar

BISNODE  d.o.o. Slloveni – Përfaqësia në Shkup, partnere e kompanisë më të madhe botërore për vleresimin e rejtingut të kompanive DUN & BRADSTREET, shpall konkurs për analist/e financiare për Maqedoni, Shqipëri dhe Kosovë për mardhënie të regullt pune.
 

Kandidati duhet të plotësoje këto kushte:

 • Të jetë i/e diplomuar ose para mbarimit – dega biznes&ekonomi ose financa.
 • Të njoh shumë mirë gjuhën Shqipe, Maqedone dhe Angleze.
 • Aftësi analitike dhe investiguese.
 • Komunikativ, fleksibil, dinamik.

 

Të gjithë të interesuarit  le të dergojnë CV‐të, referencat, dokumentacionet përcjellëse dhe nga një foto në emailin [email protected]
Kandidatët potencial do të kontaktohen për të caktuar intervistë.

 

​-----------------------------------------------------

 

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

 

BISNODE д.о.о. Словенија – претставништво Скопје, партнер на најголемата бонитетна куќа на светот Dun & Bradstreet со својата регионална канцеларија за Македонија, Албанија и Косово објавува оглас за вработување на финансиски аналитичар за редовен работен однос.

 

Услови  и потребни квалификации за аплицирање:

 

 • Студент на завршна година, дипломиран економист или  постдипломец; департман - Економија, Финансиски менаџмент, Сметководство или Ревизија.
 • Одлично познавање на албански, македонски и aнглиски јазик.
 • Аналитички и истражувачки вештини.
 • Комуникативни, флексибилни, динамични способности.
   

Заедно со пријавата, пратете ваше CV со слика, препораки, и друга придружна документација на нашата електронска пошта [email protected] Потенцијалните кандидатите ќе бидат контактирани за да се закаже состанок за интервју.