СЕЗОНСКИ РАБОТНИЦИ (ТАВ-МЕЃУНАРОДЕН АЕРОДРОМ СКОПЈЕ)

За компанијата: ПАВ МОТИВИ преку иновативни и сеопфатни услуги, Ви овозможува креирање на успешни работни односи, без оглед дали се работи за постојани или привремени работни позиции. Ние вистински ја разбираме важноста... повеќе за компанијата »

Мотиви Вработување, за својот клиен TAV Macedonia, објавува оглас за повеќе позиции, вклучувајќи:

 

СЕЗОНСКИ РАБОТНИЦИ (ТАВ-МЕЃУНАРОДЕН АЕРОДРОМ СКОПЈЕ)

 

ПОМОШЕН ПЕРСОНАЛ (биро за информации, порти и центар за координација)

            Работни задачи:

           - Поздравување и пречекување на патници

           - Информирање и услуга на патници

           - Водење и насочување на патници

           

            Потребни квалификации:

            - Завршено средно образование

            - Комуникативна и репрезентативна личност

            - Познавање на англиски или друг второстепен јазик

           

            Работни смени:

            Понеделник-недела (16:00-22:00ч; 00:00-08:00ч)

 

 

ДЕЖУРЕН ПЕРСОНАЛ (сменски менаџер):

            Работни задачи:

           - Надгледуавање на сите оперативни процедури

           - Иницирање на соодветна реакција при итни случаи

            Потребни квалификации:

            - Завршено средно образование

            - Основно познавање на англиски јазик

            - Позитивен став кон работа на различни задачи

            - Подготвеност за работа со флексибилно работно време.

 

БЕЗБЕДНОСЕН ПЕРСОНАЛ (без лиценца)

 

             Работни задачи:

             - Надгледуавање на паркинг реон

             - Паркирање возила

             - Воспоставување ред

             Работни смени:

            Понеделник-недела (16:00-22:00ч; 00:00-08:00ч)

 

РАБОТНИ УСЛОВИ (за сите позиции)

- Флексибилно работно време и работа во смени

- Обезбеден организиран преввоз

- Обезбеден топол оброк

- Основна дневница: 1.100 денари

 

 

Сите заинтересирани кандидати може да аплицираат на копчето за брза апликација, своите професионални биографии можат да ги проследат на: [email protected]к (со назначена позиција за која сте заинтересирани), или со порака на Viber: +389 78 479 313

 

Напомена: Со испраќање на пријавата, кандидатот дава согласност компанијата да ги обработува неговите лични податоци во постапката за селекција во склад со законот за заштита на лични податоци.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »