Продавач - консултант

  • Објавен пред 9 месеци
  • Техномак Инженеринг
  • Активен до 13.03.2018
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Битола

Техномак Инженеринг има потреба од машки и женски лица во оддел продажба. Кандидатите да имаат минимум средно образование, познавања од англиски јазик и компјутери, возачка дозвола Б категорија. Предност ќе имаат кандидатите со релевантно искуство и стручна подготовка. Осигурани на полно работно време. 

КЛИКНИ