Поло маркет ПРОДАВАЧ НА ДЕЛИКАТЕС

  • Објавен пред 8 месеци
  • Толлакс
  • Активен до 30.01.2020
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Толлакс:

М1 КАПИШТЕЦ ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ

Поло маркет Црниче има потреба од

продавач на деликатес

Потребни квалификации:
завршено средно образование
со или без работно искуство
основно познавање на компјутери
способност за работа во смени
 

Ние нудиме:
пријатна работна атмосфера
навремена исплата на плата
регрес на годишен одмор (К-15)
можност за напредување


Вашата биографија може да ја испратите на следниот маил: tollaks@yahoo.com

За сите дополнителни информации, контакт на телефон 070 220882  до 16 часот

КЛИКНИ