Магационер (Момин поток)

За компанијата: Толлакс ДОО Скопје во своето портфолио има 14 Продажни објекти М1 Киоск распоредени во централно градско подрачје, Центар, Кисела Вода, Бисер, Универзална Сала,Соборна црква, 1 Поло Супермаркет. Толлакс ДОО Скопје е генерален увозник за неколку брендови од тобако и кондисторската индустрија. повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • Толлакс
 • Активен до 27.01.2021
 • Позиција: Општ работник/магационер
 • Локација: Скопје

Толлакс ДОО Скопје е компанија насочена кон малопродажба во тобако продавници, маркети и дистрибуција на кондиторски производи

имаме потреба од

Магационер


Нудиме:

 • Непосредно вработување,
 • Вработување без пробен период,
 • Плата секогаш на време во исти ден од месецот,
 • Работа во динамичен тим,

Основни задачи:

 • Спремање на роба ,
 • Прием на роба,
 • Редење на роба 
 • Следење на залихи

БИДИ ДЕЛ ОД ТИМОТ, надгради ја својата кариера во раководител, менаџер на објект.
Ако сте заинтересирани да учествувате во процесот на регрутација, испратете CV на mail:

[email protected],                                                 

или преку полето Брза Апликација, со назнака  magacioner tollaks