Возач со „Ц“ категорија

 • Објавен на 2.2018
 • Новомак ДООЕЛ
 • Активен до 22.02.2018
 • Позиција: Возач/управувач
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Новомак ДООЕЛ:

Оператор на CNC машина - Магационер

Новомак, еден од најголемите дистибутери во Македонија на репроматеријали за изработка на мебел, има потреба од вработување на кандидат за следната работна позиција:

 

Возач со "Ц" категорија

 

Потребни квалификации:

 • Возачка дозвола "Ц" категорија,
 • Најмалку 2 години работно искуство со управување на возило со "Ц" категорија,
 • Организираност, работна дисциплина и флексибилност.

 

Работни обврски:

 • Управување на камион,
 • Асистенција при товарење на камионот,
 • Грижа околу потребната документација,
 • Грижа за возилото и стоката која ќе се транспортира,
 • Познавање на технико механичка стручност околу возилото,
 • Да учествува во постапка на дефектажа, грижа околу сервис и отстранување на дефекти на возилото.

 

Своето CV доставете го на: jobs@novomak.mk со назнака „Возач со "Ц" категорија“

КЛИКНИ