ФЕЈДОМ ФУРНИТУРЕ ДОО: HR специјалист

HR специјалист

За компанијата: ФАБРИКАТА ФЕЈДОМ во Скопје е се уште организирана како експериментална производствена лента, со 100 вработени и простор од 4,000 квадратни метри, а која произведува околу 6,000 софи годишно. повеќе за компанијата »

Активни огласи од ФЕЈДОМ ФУРНИТУРЕ ДОО:

Шивачи/ки - Контролор во производство

(преземи го огласот како PDF)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »