Оператор за доработка

За компанијата: Најголемиот принт центар во Македонија, Polyesterday, со брзо темпо го продолжува својот раст. Тимот од стручни, посветени и способни кадри се клуч на нашето успешно работење и достигнување. повеќе за компанијата »

Најголемиот принт центар во Македонија Polyesterday, со брзо темпо го продолжува својот раст. Тимот од стручни, посветени и способни кадри се клуч на нашето успешно работење и достигнување. Ние ги сметаме своите човечки ресурси за клучен фактор во нашиот брз и одржлив развој.

Полиестердеј има потреба од мотивирани и талентирани кандидати за вработување на следната работна позиција – Оператор за доработка.

Потребни квалификации:

 • Минимум средно образование,
 • Способност за самостојна и тимска работа,
 • Организираност и одговорност кон доверените работни задачи.

Работни задачи и одговорности:

 • Финална обработка на испечатените материјали согласно работните налози,
 • Пополнување на работни налози во соодветен дел наменет за печатење.

Што нудиме:

 • Постојана поддршка и помош од вработените во Полиестердеј во периодот потребен за адаптација,
 • Култура на почит, отвореност, взаемно помагање и тимска работа,
 • Можност за учење и стекнување нови вештини,
 • Работна униформа согласно работната позиција,
 • Колективно осигурување во случај на незгода,
 • Навремена исплата на плата, додатоци на плата – минат труд и К-15.

Искористете ја можноста да бидете дел од нашиот тим, испратете ни го вашето CV на [најави се за да го видиш е-маилот]  со наслов: “за работна позиција - оператор за доработка”.

Веб сајт:

www.print.mk

www.polyesterday.com.mk

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »