Пакувач-кланица за живина

Фирма од Скопје има потреба од работнички-пакувачи за во кланица за живина во Идризово . Плата по договор ,апликантите треба да поседуваат  способност за самостојна и тимска работа.

Сите заинтересирани лица може да испратат кратка биографија (CV)  најдоцна до 31.05,2017 година.

КЛИКНИ