Оператор на машина за кроење на плочест материјал

 • Објавен пред 7 месеци
 • Новомак ДООЕЛ
 • Активен до 30.04.2017
 • Позиција: Електро/машински техничар
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Новомак ДООЕЛ:

Транспорт и логистика - Комерцијалист

Новомак, еден од најголемите дистибутери во Македонија на репроматеријали за изработка на мебел, има потреба од вработување на кандидат за следната работна позиција:

Оператор на машина за кроење на плочест материјал

Потребни квалификации:

 • ВСС – Машински факултет
 • Техничко образование 
 • Одлично познавање и работа во AutoCAD  и апликациите од Microsoft Office пакетот (Word i Excel)
 • Задолжително претходно работно искуство на иста или слична позиција
 • Основно познавање на англиски јазик

Личен профил:

 • Посветеност, лојалност и одговорност
 • Желба за работа во средина со високи барања
 • Добри комуникациски способности
 • Флексибилност/адаптибилност
 • Тимско работење и кооперативност
 • Ефективност и ефикасност

Кандидатите треба да ги исполнуваат општите услови предвидени со законот на РМ. Вработувањето е на неопределено време.

Своето CV (ЗАДОЛЖИТЕЛНО со слика!) доставете го користејќи го полето „Аплицирај веднаш“, со назнака: “Оператор на  машина''.

Кандидатите кои не ги исполнуваат бараните услови нема да бидат разгледувани.

КЛИКНИ