МОНТАЖЕР НА ТЕЛЕКОМУНИКАЦИСКА ОПРЕМА MT-FIB/001

 • Објавен пред 8 месеци
 • ФИБЕРНЕТ М-К
 • Активен до 31.10.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Компанијата ФИБЕРНЕТ ДОО Скопје е македонска компанија специјализирана во Business-to-Business сегментот, услужувајќи бизниси и компании од сите сектори. Компанијата е една од водечките ИТ компании во регионот во делот на изработка, проектирање и интеграција на слабострујни системи, оптички мрежи, комплексна инфраструктура, резервно напојување, електрични инталации, FTTH комуникација, дата центри и друго.

Тимот на ФИБЕРНЕТ ДОО Скопје е составен од високо квалификувани и стручни лица подготвени да одговорат со квалитетни решенија од соодветната област. Тимот е во постојан пораст, па поради тоа во моментов компанијата има потреба од вработување на нови лица во областа на оператива, за работно место – МОНТАЖЕР НА ТЕЛЕКОМУНИКАЦИСКА ОПРЕМА.

 

МОНТАЖЕР НА ТЕЛЕКОМУНИКАЦИСКА ОПРЕМА MT-FIB/001

 

Работни задачи:

 • Инсталација на слабострујни инсталациони кабли и системи
 • Подготовка на внатрешна инсталација кај корисник
 • Сетирање на корисничка опрема
   

Потребни квалификации:

 • Минимум образование ЕЛЕКТРОТЕХНИКА/ССС
 • Пожелно претходно работно искуство во ИТ компанија
 • Поседување на возачка дозола од Б категорија 
 • Подготвеност за тимска работа под притисок на зададени рокови и за самостојна работа
 • Прецизност и работливост
 • Подготвеност за тимска работа под притисок на зададени рокови и за самостојна работа
 • Пожелно поседување на препораки од претходни работодавачи
   

На кандидатите им нудиме:

 • Позитивна работна атмосфера со отворена комуникација
 • Употреба на најмодерни информатички технологии
 • Континуирано усовршување во сите области (стручни, индивидулни, итн.)
 • Можност за напредување
 • Работа на големи и комплексни проекти
   

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови, заинтересирани сте за нови предизвици и постојан развој на вашата кариера и сакате да му се придружите на нашиот успешен тим кој постојано расте, тогаш испратете ваша кратка биографија (CV) и мотивационо писмо на следната email адреса vrabotuvanje@fibernet.mk, со ЗАДОЛЖИТЕЛНО НАЗНАЧУВАЊЕ НА РАБОТНОТО МЕСТО за кое аплицирате.

Огласот ќе биде активен до 31.10.2018 година.

КЛИКНИ