ОВЛАСТЕН СМЕТКОВОДИТЕЛ ЗА ВНАТРЕШНО СМЕТКОВОДСТВО

 • Објавен пред 3 месеци
 • Алфа Лаб Дооел
 • Активен до 20.06.2019
 • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
 • Локација: Скопје

Потребни квалификации:

 • ВСС/ССС
 • ЗАДОЛЖИТЕЛНО ПОСЕДУВАЊЕ ЛИЦЕНЦА ЗА ОВЛАСТЕН СМЕТКОВОДИТЕЛ
 • Претходно работно искуство на иста позиција
 • Познавње на англиски јазик (читање, говорење, пишување - висок степен)
 • Познавање на компјутери и MS Office пакетот и интернет

Одговорности и задачи:

 • Материјално сметководство
 • Финансово сметководство
 • ДДВ пријави
 • Изготување на завршни сметки
 • Подготовка на пресметки за плати и останато

Личен профил:

 • Сериозност и посветеност
 • Самоиницијативност
 • Подготвеност за работа под притисок и куси рокови
 • Способност за тимска и самостојна работа
КЛИКНИ