M1киоск и М1медиа

  • Објавен пред 11 месеци
  • Толлакс
  • Активен до 15.08.2017
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Толлакс:

M1 киоск -капиштец(воденица)- Продавач

M1 киоск е познат модерен ланец на тобако продавници, лоцирани на 14 атрактивни локации во Скопје, (АЕРОДРОМ, ЦЕНТАР, КИСЕЛА ВОДА, ДЕБАР МААЛО). Поради постојано проширување на локации имаме потреба од 

 

ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ (М/Ж)

             (7 извршители)

 

Работно време во смени

М1 Холидеј Ин (работа во 3смени) М

М1 Скопјанка (работа во 3смени) М

М1 Дебар Маало (работа во 3смени)М

М1 ГТЦ  (работно време 07-23ч понедел-сабота) М/Ж

М1 БИСЕР  (работно време 07-23ч) М/Ж

М1 ПОШТА  (работно време 6.30-22.30ч понедел-сабота) М/Ж

М1 МЕДИА  (БИСЕР 07-23ч)

 

Потребни квалификации:

Минимум завршено средно образовани
Со или без работно искуство
Основно познавање на MS Office

Одговорности и задачи:

Одржување и унапредување на изгледот на продажното место
Услужување и продажба на целокупниот асортиман 
Работа на каса, продажба со баркод читач, продажба на лотарија

 

Личен профил:

Вредна и одговорна личност
Ведрост, љубезност и комуникативност
Лојалност, флексибилност и енергичност
Способност за индивидуална и тимска работа
Флексибилност за работа во смени

 

Ние ви нудиме редовна исплата на личен доход вреднуван со дополнителни бонуси, обезбедени тренинзи за професионален пристап кон работата и напредување во истата, сигурност во ангажманот на долгорочен временски период во пријатна работна средина.

 

Сите заинтересирани кандидати својата Професионална Биографија (CV) може да ја достават

                                                                На tollaks@yahoo.com

                                            Контакт телефон: 070 / 214 - 682 до 17 часот

КЛИКНИ