Магационер

За компанијата: Новомак е еден од најголемите дистибутери во Македонија на репроматеријали за изработка на мебел. Фирмата Крономак Дооел Скопје е основана 2006 година како претставништво на Kronospan Jihlava Чешка,... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • Новомак ДООЕЛ
 • Активен до 21.01.2021
 • Позиција: Општ работник/магационер
 • Локација: Скопје

Новомак, еден од најголемите дистибутери во Македонија на репроматеријали за изработка на мебел, има потреба од вработување на кандидат за следната работна позиција:

МАГАЦИОНЕР

Одговорности и задачи:

 • Задолжен за комплетна организација за прием, пренос и издавање на роба,
 • Изработка на потребна документација.

Потребни квалификации:

 • Минимум средно образование, 
 • Претходно работно искуство како магацински работник,
 • Возачка дозвола Б – категорија (активен возач).

Профил на личност:

 • Организираност и одговорност,
 • Самоиницијативност и енергичност,
 • Способност за тимска работа,
 • Способност за работа под притисок и на кратки рокови.

Кандидатите треба да ги исполнуваат општите услови предвидени со законот на РМ.

Своето CV (со слика) доставете го на e-mail: [email protected] со назнака "Магационер".

Непотполни документи нема да бидат разгледувани!