СГП Сортинг Гроуп ДООЕЛ: ОПЕРАТОР - ЛОКАЦИЈА ВЕЛЕС

ОПЕРАТОР - ЛОКАЦИЈА ВЕЛЕС

Главни задолженија:

 • Сортирање и селекција на делови,

 • Поддршка на производен процес,

 • Доработка на делови,

 • Тестирање на производи на локација на купувачот,

 • Контрола на квалитетот на компоненти и на готов производ,

 • Почитување на правилата за заштита при работа, заштита на здравјето при работа и заштита на околината кои се предвидени со работните инструкции,

 • Чистење и основно одржување на работниот простор.

 

Услови кои треба да ги исполнуваат кандидатите:

 • Посветеност и прецизност во работата, 

 • Одговорна и детална личност,

 • Мотивираност за работа во индустриска производна средина

 • III / IV степен на образование

 • Подготвеност за работа во 3 смени

 

СГП – Сортинг гроуп нуди работа во динамично опкружување и обезбедува тренинг и развој на нашите вработени.

Ако сакате да ни се придружите, пратете своја пријава со кратка биографија на e-mail: [најави се за да го видиш е-маилот]

*Напомена: Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен избор.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »