Продажен Асистент/ка

  • Објавен пред 3 недели
  • АКСИОМ ДОOЕЛ Скопје
  • Активен до 26.01.2023
  • Позиција: Персонал во продавница/Касиер
  • Локација: Скопје
  • Facebook: thebodyshop

(преземи го огласот како слика)

 

The body shop  – британскиот лидер во произвотство на органска козметика, за потребите на својот прв продажен објект кој наскоро се отвора со Skopje City Mall , има потреба од следниве работни позиции:

Продажен Асистент

 

Потребни квалификации:

• Минимум средно образование
• Високо развиени комуникациски вештини и ентузијазам за работа во продажба
( претходно работно искуство во продажба ќе се смета за предност)
• Оперативни вештини : работа со компјутери МS Office ( MS Word, MSExcel )
• Познавање на англиски јазик
• Способност за работа во тим и придонесување за развој на тимски дуx
• Мотивиран од резултати и амбициозен за постојано усовршување и развој
• Поседување на флексибилност и дисциплина во работењето

Работни задачи:

• Продажба на производите
• Услужување на потрошувачите со акцент на висок квалитет на продажната услуга
• Прием и изложување на производите согласно претходно дефинирани стандарди 
• Административни активности поврзани со продажба
• Одржување на хигиена во малопродажен објект

 

Ние нудиме:

• Проактивна, динамична и пријатна работна средина
• Работа за интернационален бренд кој ја поддржува различноста и инвестира во обука,  раст и развој на своите вработени
• Спремност да ги слушнеме вашите идеи за унапредување на продажните резултати и градење на тимскиот дух 😊
• Атрактивна месечна плата и мотивирачки бонус системи

 

Позициите подразбираат сменска работа во мол, 40 работни часови неделно.
Доколку сакате да бидете дел од нашиот тим пратете го вашето CV на [најави се за да го видиш е-маилот]

 

Напомена:
Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.
Ве молиме наведете ја позицијата за која  аплицирате.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »