АКСИОМ ДОOЕЛ Скопје

ЕМБС: 7523653
Индустрија: Трговија
Адреса: ул.Љубљанска бр.4 приземје 126а City Mall
Град: Скопје
Facebook: thebodyshop
Ние сме козметички бренд кој верува дека бизнисот може да биде сила за добро и ги става луѓето и планетата на прво место. Нашите производи кои содржат состојки од етичко потекло и природно потекло помогнаа телата да се чувствуваат збогатени и сакани од 1976 година.барај огласи за вработување » барај останати огласи »