Сакате ли вашиот работен ден да помине низ игра и забава?

  • Објавен пред 8 месеци
  • Дримленд
  • Активен до 12.10.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Сакате ли вашиот работен ден да помине низ игра и забава?
Поради зголемен обем на работа и проширување на дејноста Игротеки ДРИМЛЕНД имаат потреба од девојки за работа (воспитувачки и девојки за послужување) на возраст до 28 год.

Испратете CV на dreamland.skopje@yahoo.com.

КЛИКНИ