Обезбедување

За компанијата: Агенција за обезбедување на имот и лица.Ние сме компанија на која можете да сметате дека за Вас ќе биде достапна 24 часа во денот за брза интервенција и ќе излезе во пресрет на вашите потреби. повеќе за компанијата »

Поради проширување на својот тим, ВИС ОБЕЗБЕДУВАЊЕ објавува оглас за вработување на:

1 . ОБЕЗБЕДУВАЊЕ -10 ОБЕЗБЕДУВАЧИ

Потребни квалификации:

  • Физичко обезбедување(машки и женски лица)

Лиценца за физичко обезбедување                                                               ​​Компанијата нуди:

  • Динамична работна средина
  • Редовни месечни примања 

Ако во горенаведеното работно место препознавате предизвик за својата кариера и ги исполнувате бараните услови, Ве молиме испратете ја вашата биографија на следниот e-mail:  [најави се за да го видиш е-маилот]   или исконтактирајте не на тел 070 331 221

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »