Вис Обезбедување

ЕМБС: 7104677
Индустрија: Вработување
Адреса: Петровец
Град: Скопје
Основана во 2016
Агенција за обезбедување на имот и лица.Ние сме компанија на која можете да сметате дека за Вас ќе биде достапна 24 часа во денот за брза интервенција и ќе излезе во пресрет на вашите потреби.