Техничко Обезбедување

За компанијата: Агенција за обезбедување на имот и лица.Ние сме компанија на која можете да сметате дека за Вас ќе биде достапна 24 часа во денот за брза интервенција и ќе излезе во пресрет на вашите потреби. повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • Вис Обезбедување
  • Активен до 14.10.2021
  • Позиција: Обезбедување
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Вис Обезбедување:

Обезбедување - Обезбедување - Обезбедување - Обезбедување

ВИС ОБЕЗБЕДУВАЊЕ има потреба од лица за техничко обезбедување со лиценца.

Кон. тел 070 331 221