Обезбедување

За компанијата: Агенција за обезбедување на имот и лица.Ние сме компанија на која можете да сметате дека за Вас ќе биде достапна 24 часа во денот за брза интервенција и ќе излезе во пресрет на вашите потреби. повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 5 месеци
  • Вис Обезбедување
  • Активен до 07.08.2021
  • Позиција: Обезбедување
  • Локација: Охрид

Активни огласи од Вис Обезбедување:

Обезбедување

ВИС ОБЕЗБЕДУВАЊЕ има потреба од лица за физичко обезбедување

кон.тел 070 361 069