Обезбедување - Струга

За компанијата: Агенција за обезбедување на имот и лица.Ние сме компанија на која можете да сметате дека за Вас ќе биде достапна 24 часа во денот за брза интервенција и ќе излезе во пресрет на вашите потреби. повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 4 дена
  • Вис Обезбедување
  • Активен до 28.09.2021
  • Позиција: Обезбедување
  • Локација: Струга

Се бараат извршители ( физичко обезбедување ) за настан во Струга

кон тел. 070 331 221