Обезбедување

За компанијата: Агенција за обезбедување на имот и лица.Ние сме компанија на која можете да сметате дека за Вас ќе биде достапна 24 часа во денот за брза интервенција и ќе излезе во пресрет на вашите потреби. повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • Вис Обезбедување
  • Активен до 17.09.2021
  • Позиција: Обезбедување
  • Локација: Струмица

ВИС ОБЕЗБЕДУВАЊЕ има потреба од лица за физичко обезбедување во Струмица

кон.тел 070 331 221

кон.тел 070 361 069