Обезбедување

За компанијата: Агенција за обезбедување на имот и лица повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 6 дена
  • Вис Обезбедување
  • Активен до 04.08.2021
  • Позиција: Обезбедување
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Вис Обезбедување:

Обезбедување - Обезбедување - Обезбедување - Обезбедување

ВИС ОБЕЗБЕДУВАЊЕ има потреба од лица за физичко и патролно обезбедување како и портири.

Контакт тел 070 361 069