Обезбедување

За компанијата: Агенција за обезбедување на имот и лица.Ние сме компанија на која можете да сметате дека за Вас ќе биде достапна 24 часа во денот за брза интервенција и ќе излезе во пресрет на вашите потреби. повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • Вис Обезбедување
 • Активен до 10.12.2021
 • Позиција: Обезбедување
 • Локација: Скопје

Поради проширување на својот тим, ВИС ОБЕЗБЕДУВАЊЕ објавува оглас за вработување на:

1 РЕФЕРЕНТ ЗА РАБОТА

Потребни квалификации:

 • ССС/ВСС
 • Лиценца за физичко обезбедување 

Опис на работни обврски:

 • Физичко обезбедување на објекти                                                                                                             
 • Контакт со клиенти                                                                                                            
 • Изготвување извештаи за извршена работа                                                                            
 • Обиколки на објектот на кој е ангажиран                                                                       
 • Дојава во случај на проблем 

Дополнителни квалификации:                                                                                                                      

 • Организираност и одговорност                                                                                                           
 • Одлични комуникациски вештини                                                                          
 • Професионалионален и љубезен однос кон клиентите                                                         
 • Способност за индивидуална и тимска работа                                                                      

Компанијата нуди:

 • Динамична работна средина
 • Редовни месечни примања

Ако во горенаведеното работно место препознавате предизвик за својата кариера и ги исполнувате бараните услови, Ве молиме испратете ја вашата биографија на следниот e-mail: [најави се за да го видиш е-маилот]  или исконтактирајте не на тел 070 331 221