Обезбедување

За компанијата: Агенција за обезбедување на имот и лица.Ние сме компанија на која можете да сметате дека за Вас ќе биде достапна 24 часа во денот за брза интервенција и ќе излезе во пресрет на вашите потреби. повеќе за компанијата »
  • Објавен пред еден месец
  • Вис Обезбедување
  • Активен до 10.08.2021
  • Позиција: Обезбедување
  • Локација: Скопје

ВИС ОБЕЗБЕДУВАЊЕ ДОО има потреба од лица за физичко обезбедување, патролно  и мониторинг

Кон. тел  070 331 221