Ресторан EQUILIBRIUM има потреба од келнери/ки

  • Објавен пред 2 недели
  • Ресторан EQUILIBRIUM
  • Активен до 11.10.2019
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Ресторан EQUILIBRIUM има ИТНА потреба од келнери/ки.

Телефон за контакт: 075 836 345

КЛИКНИ