Работници во производство

 • Објавен пред 12 месеци
 • ОЗОН
 • Активен до 19.12.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

Озон има потреба од:

 

Работници во производство,

кои ќе му се придружат на нашиот тим за Производство во фабриката во Скопје.

 

Кандидатите ќе  работат со:

 • Машини и рачни машини за склопување на елементи и производи од лим,
 • Подготвување на материјал за обработка,
 • Организирање и избор на алати и грижа за работно место и алат.

 

Потребни познавања:

 • Работникот треба да има општо познавање на работа со алати и машини,.
 • Завршено основно или средно образование (Машинско или Електротехничко - пожелно),
 • Да поседува чувство за прецизност и естетика,  
 • Предностт имаат работници со искуство во производна индустрија.

 

. Испратете го Вашито CV  и писмо за мотивација на следнава е-маил адреса: vrabotuvanje@ozon.com.mk

КЛИКНИ