Се бара месар / касап

  • Објавен пред 5 месеци
  • Mesarnica i Delikates Lukic
  • Активен до 22.05.2017
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Се бара месар / касап за работа во месарница.

Тел: 076 355 753

КЛИКНИ