Медицински соработник

  • Објавен пред 2 недели
  • Био Сејв Селс
  • Активен до 28.01.2022
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Скопје
  • Телефон: 02/3111121

Одговорности:
- Комуникација со деловни партнери (клинички центри, болници, приватни ординации) како и клиенти кои се корисници на услугите
- Посета на потенцијални и тековни клиенти, договарање на продажба

Потребни способности и вештини: 
- Одлични комуникациски и развиени презентерски способности
- Ориентираност кон рокови и способност за извршување на повеќе активности истовремено 
- Мотивирана и стабилна личност
- Флексибилност за индивидуална и тимска работа
- Иницијативност и насоченост кон резултати
- Желба за учење и напредок во областа на работење
- Флексибилност за работа на терен.

Очекувани квалификации: 
- ВСС – Медицински струки 
- Работно искуство во комерцијално работење и продажба на исти или слични производи е пожелно
- Активно работно користење на англиски јазик (пишан и говорен)
- Работно користење на компјутер – MS office
- Задолжително поседување на возачка дозвола Б-категорија, активен возач.

Заинтересираните кандидати да го испратат своето CV на е-мејл адресата [најави се за да го видиш е-маилот] .

барај огласи за вработување » барај останати огласи »