Потребна е продавачка

  • Објавен пред 9 месеци
  • ДИМЕ ДОО Скопје
  • Активен до 24.03.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Друштво за производство и промет на големо и мало ДИМЕ ДОО увоз-извоз Скопје има потреба од ПРОДАВАЧКА со или без работно искуство. Сите заинтересирани кандидати потребно е да испратат своја Кратка Биографија на емаил:meri@dime.com.mk.

Лице за контакт Мери Калкова 076/381-242 од 08 до 15 часот.

 

КЛИКНИ