Техничка поддршка

 • Објавен пред 12 месеци
 • Цуспис д.о.о.е.л.
 • Активен до 09.12.2017
 • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
 • Локација: Скопје

Техничка поддршка

 

Ние сме компанија основана во 2005 година. Континуирано напредуваме и постојано го прошируваме нашето работење. Делуваме во Обединетото Кралство (од 2005 г.), Хрватска (од 2008 г.), Македонија (од 2009 г.), Босна и Херцеговина (од 2011) и Србија (од 2015 г.).

 

Имаме отворено работна позиција за повеќе извршители, со назнака „Техничка поддршка“

 

Пожелно е познавање на:

 • Microsoft Windows 7 / 8 / 10 Desktop, 
 • Користење на  Microsoft Office апликации,
 • Користење на Active Directory и MS Exchange Administration,
 • Искуство во Microsoft Office 365 administration,
 • Познавање и одржување на локални мрежи и интернет конекција, инсталација на принтери, конфигурација и поддршка,
 • Спосбност за менаџирање и препознавање на приоритетност во извршување на работните задачи,
 • Основно познавање од Citrix и thin client технологии,
 • Основно познавање на ITIL,
 • Оваа работна позиција бара работа во ноќни смени и викенди, според договорениот распоред.

 

   Од вас очекуваме:

 • Да имате што повеќе познавање од горе наведените технички вештини и барања,
 • Тоа за што немате познавање, ние ќе ве научиме. Важна е вашата желба за тоа,
 • Од големо значење за ова работно место е забележување на детали, бидејќи кандидатот е дел од тим кој ќе има за задача ажурирање и водење на целата IT документација,
 • Познавање на англиски јазик,
 • Одлични комунациски вештини (во пишана и вербална форма) поради потребата од комуникација со клиенти,
 • Да имате техничко познавање и желба за учење на нови работи.

 

Нудиме:

 • работа во стабилна меѓународна компанија, со млад, иновативен и динамичен тим,
 • работна околина која нуди постојан работен предизвик,
 • добри и стабилни финансиски примања,
 • можност за учење, напредување и професионален развој

 

Вашиот профил:

 • минимална стручна спрема (ССС),
 • неказнуван/а,
 • познавање на Англиски јазик.

 

Доколку сте заинтеерсирани пратете ни го вашето професионално портфолио заедно со мотивационо писмо (во PDF формат) на office@cuspis.com 

Повеќе детали на следниот линк.

КЛИКНИ