Доставувач

За компанијата: ЕКО ЛОГИСТИК СЕРВИС ДООЕЛ Скопје е лидер во вршењето на поштенски услуги реализирани преку електронска трговија – e-Commerce со препознатлив долгогодишен потенцијал на искусни доставувачи за курирски услуги... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред една недела
  • ЕКО ЛОГИСТИК СЕРВИС
  • Активен до 25.09.2021
  • Позиција: Дистрибутер/комерцијалист/набавки
  • Локација: Скопје

Активни огласи од ЕКО ЛОГИСТИК СЕРВИС:

Магационер

Компанијата Еко Логистик Сервис, најголемата приватна пошта во нашата земја има потреба од Доставувачи.

Платата за работната позиција е  oд 20.000 до 24.000 денари.

Доколку поседувате ентузијазам за работа, сте позитивни и комуникативни, во тој случај ги очекуваме вашите апликации.