Сметководител

Плата од 25.000 ден. до 35.000 ден.

 • Објавен пред 2 недели
 • ПКФ Нова консалтинг
 • Активен до 01.07.2022
 • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

Оглас за вработување на сметководител

PKF Nova konsalting,

Accounting | Tax | Advisory                                                                                                     

ул. св.Кирил и Методиј бр.48 Скопје

PKF Нова консалтинг (www.novakosalting.mk) членка на глобална мрежа PKF International, семејство на независни фирми кои обезбедуваат сметководствени, даночни и советодавни услуги кои ги поврзува заедничка заложба за квалитет, интегритет и создавање на јасност во сложено регулаторно опкружување. Доколку сакате да бидете дел од нашиот тим, да имате долгорочна кариера, професионален развој, можност за просперитет аплицирајте на работно место Сметководител.

 

 

СМЕТКОВОДИТЕЛ

 

Угога во тимот:

 • Книжење на финансиската и материјалната евиденција
 • Пресметка на ДДВ, Данок на добивка и данок на личен доход,
 • Пресметка на плата,
 • Изготвување на фактури,
 • Уредно водење на документација,
 • Комуникација со државни институции.

 

Потребни квалификации и компетенции:

 • Диплома од Економски факултет,
 • Работно искуство на наведената позиција со комплетно финансиско и материјално водење на сметководството (најмалку 5 години) ќе се смета за предност,
 • Предходно искуство во подготвување на завршна сметка,
 • Познавање на MS Office,
 • Владеење на деловен англиски јазик, усно и писмено,
 • Самодоверба и способност за работа по своја иницијатива и со ограничен надзор,
 • Систематичност, организираност и иницијативност, способност за индивидуална и тимска работа, висок личен интегритет, комуникациски и аналитички вештини, одговорен пристап кон работа.

 

Основна нето плата: по договор

Доколку сте заинтересирани за професионален развој, испратите кратка биографија со фотографија на   [најави се за да го видиш е-маилот] најдоцна до 25.06.2022.

 

Изборот на кандидатите ќе се изврши од 25.06-01.07.2022. Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.

 

 

PKF Nova konsalting, Accountants | Advisors | Tax Consultants | Training  for accounting and tax |

Certified public accounting firm focused on serving the accounting and tax needs of private companies, nonprofit and public sector with training Center for accounting and taxes.

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »