Техничар за одржување

  • Објавен пред една недела
  • Виталиа
  • Активен до 05.12.2020
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Виталиа:

Пакувач на машина - Oператори

Техничар за одржување

 

Потребни квалификации:

-Завршено средно образование (Електро или машински)

- Желба за напредување

-Способност за тимска работа

 

Работни обврски:

-Одржување на електриката во објект

-Одржување на електрика на машините за пакување

-Учество во обуки за инсталација на машините

-Предлага и учествува при избор на нова опрема и усвојување на нови технологии

-Работа во смени

 

Ви нудиме:

  • Платени платни трошоци
  • Обезбеден оброк

 

Доколку сте спремни да го прифатите предизвикот ,испратете кратка биографија на следната e-mail адреса: marijas@vitalia.com.mk

КЛИКНИ