Возач инструктор

 • Објавен пред 7 месеци
 • АМСМ
 • Активен до 05.05.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Клучни работни обврски:

 • Изведување на практичен дел од обука на кандидати за возачи за полагање на возачки испит

Потребни квалификации:

 • Средно образование
 • Поседување на инструкторска дозвола за Б категорија
 • Поседување на инструкторска дозвола за А и Ц, Ц+Е категорија (се смета за предност)
 • Основно познавање на MS Office
 • Напредно познавање на Англиски јазик (се смета за предност)
 • Минимум 2 години искуство во обука на кандидати

Способности и потребни професионални вештини:

 • Педагошки пристап
 • Позитивен став
 • Трпеливост
 • Високо ниво на енергија
 • Комуникациски вештини
 • Флексибилност
 • Внимание кон детали

Доколку сакате да ни се придружете и да станете дел од нашиот успешен тим, ја очекуваме вашата кратка биографија и мотивационо писмо на македонски јазик во електронска форма да ни ја доставите на vrabotuvanje@amsm.com.mk со назнака РАБОТА – Возач инстуктор, најдоцна до 05 мај 2017.

Само избраните кандидати ќе бидат контактирани.

 

КЛИКНИ