ОПЕРАТОР ЗА КОНТРОЛА НА КВАЛИТЕТ - ЛОКАЦИЈА СКОПЈЕ

За компанијата: Компанија основана од искусен тим за управување со квалитет. Повеќе од 8 години искуство во автомобилска контрола на квалитетот повеќе за компанијата »

Активни огласи од ДСА Теам ДООЕЛ:

Оператор за контрола на квалитет - локација Велес

(преземи го огласот како PDF)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »