Градинар

 • Објавен пред 5 месеци
 • Фа Дрогерија
 • Активен до 25.05.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Фа Дрогерија е фирма со дејност трговија на средства за чистење на домаќинства и козметика.

Позиција - ГРАДИНАР

Работни задачи и одговорности:

 • Одржување на дворно место
 • Косење, одржување и негување на тревна површина и жива ограда
 • Користење и одржување на рачни алатки (ножици) за поткастрување
 • Управување со машини за косење

Личен Профил:

 • Oбразование: основно или средно
 • Организираност и одговорност
 • Креативност и око за детали
 • Добри практични вештини
 • Мотивираност и превземање на иницијатива

Сите заинтересирани можат да пратат CV со прикачена понова фотографија на емаил-от: fa_drogerija@yahoo.com

 

КЛИКНИ