Маркетинг Асистент

 • Објавен пред 6 дена
 • b watch 1920
 • Активен до 04.08.2021
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

Активни огласи од b watch 1920:

Асистент за продажба Скопје

(преземи го огласот како PDF)

Оглас за Маркетинг асистент

b watch 1920 како најценет и добро познат бренд за продажба на часовници и накит во Македонија, има потреба од проширување на својот тим.

Потребни ни се кандидати на возраст од 25 до 35 години кои се докажани ескперти во својата област и ги поседуваат неопходните вештини за успешно продолжување на својата кариера во нашиот искусен тим.

Краток опис на работните задачи и одговорности:

 • Предлог и следење на маркетинг буџет и активности на социјални медиуми
 • Одговорност за бренд менаџмент и репутација на компанијата
 • Координирање со надворешни маркетинг лица и и агенции за дизајн
 • Креирање, имплементација и следење на онлајн и офлајн кампањи
 • Следење на светските трендови во маркетинг сфера
 • Активно водење според моделот plan, do, review.
 • За координирање и за одговорноста за својата работа одговара пред Топ Менаџментот.
 • Развивање на маркетинг стратегија во согласност со целите на компанијата и следење на успешноста

Потребни квалификации:

 • Задолжително работно искуство во областа на маркетинг од минимум 2 години.
 • Посакувано завршено високо образование - Економски Факултет - Маркетинг/ Е-Бизнис
 • Посветеност и одговорност кон задачите, одговорностите и работата
 • Флексибилност кон работното време за период кога обврските го наложуваат тоа.
 • Одлично познавање на Англиски јазик
 • Одлично познавање на Office пакетот
 • Желба за понатамошно учење и развој
 • Совесност, одговорност и самомотивираност.

Потребна документација:

 • CV не постаро од 6 месеци
 • Пријавено соодветно образование во агенцијата за вработување
 • Останати сертификати од неформално образование би се сметале за предност

Ние нудиме/ Вие добивате:

 • мотивирачка и пријателска средина каде што вредностите и резултатите се важни
 • можност за работа со искусен тим за продажба и уникатна шанса да се научи од експерти во оваа област
 • Средина која овозможува на своите вработени да растат паралелно со растот на b watch 1920

Селекција на пријавените кандидати ќе се изврши од страна на тим експерти во просториите на b watch 1920 . Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.

Ве покануваме доколку имате интерес и соодветствувате со опишаниот профил за позицијата и ги исполнувате сите горенаведени точки испратете Ваша апликација со професионална биографија најдоцна до 15.08.2021 на [email protected] со назнака ‘’Маркетинг асистент’’