Експерт за кредитирање - Скопје

За компанијата: ПРОФИ КРЕДИТ Македонија е дел од меѓународната финансиска групација Profireal Group која почнува со работа во 1994 година и својот бизнис го шири со канцеларии во Чешка, Полска, Словачка, Бугарија, Русија... повеќе за компанијата »

Активни огласи од Profi Credit NMK Dooel:

Експерт за позадинско работење - Дирекција

(преземи го огласот во Word)

Кредитен Експерт во филијала – Скопје

Ако сте енергична, позитивна, одговорна личност со желба за развој. Ако сте динамична личност, која се стреми кон најдобри резултати и суштински мотивиран да успее, тогаш ВИЕ сте вистинскиот кандидат за нас.

Кои сме ние:

ПРОФИ КРЕДИТ Македонија е дел од меѓународната финансиска групација Profireal Group која почнува со работа во 1994 година и својот бизнис го шири со канцеларии во Чешка, Полска, Словачка, Бугарија, Русија и Филипини.

Во Р.С Македонија, компанијата почнува со работа од Февруари 2023 година и се стреми да биде една од најдобрите финансиски компании.

Доколку ве заинтригиравме и сакате да станете дел од нашиот тим, ја чекаме Вашата биографија. Податоците испратени од вас ќе се разгледуваат и чуваат под строга доверливост во согласност со барањата на Законот за заштита на лични податоци. Успешните кандидати ќе бидат поканети на интервју.

Од што се состои работата:

 • Како Експерт за кредитирање, ќе бидете во контакт со нашите клиенти, внимавајќи на квалитетот на портфолиото на клиентите со кои имате кредитен однос
 • Ќе ангажирате и обучувате кредитно соработници и ќе го развивате Вашиот тим за продажба, со кој ќе ги нудите финансиските услуги на компанијата. Добро организираниот тим ќе Ви носи голем успех за Вас
 • Ќе имате можност да се развивате не само како лидер, туку и како лидер на тимот.
 • Ќе работите во високо конкурентна индустрија каде што можете да ги споделите вашите креативни идеи.
 • Ќе работите во исклучително динамично опкружување, погодно за амбициозни и упорни луѓе со натпреварувачки дух.
 • Предност ќе биде Вашето искуство доколку сте работеле на исто или слично работно место;

Што ви нудиме:

 • Работа со договор за вработување;
 • Бонуси, врз основа на постигнатиот резултат;
 • Дополнителни бенефиции...
 • Можност за професионален развој;
 • Внатрешна обука базирана на најдобрите европски практики.

Што се очекува од вас:

 • Да имате најмалку завршено средно образование;
 • Да  ​​бидете комуникативна и одговорна личност, со желба за развој;
 • Да имате вештини за продажба и убедување;
 • Да имате основна компјутерска писменост (MS Office);
 • Да бидете организирани и позитивни;
 • Да сакате да работите во динамична средина.

Ве очекуваме...

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »