ОГЛАС ЗА РАБОТА "LIVE BOOKING"

 • Објавен пред 4 месеци
 • ДТУ Њу Ејџ Компани
 • Активен до 23.05.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Цела Македонија

Доколку си личност која лесно комуницира и се изразува, секогаш зрачиш со позитивна енергија, и најважно, бараш нов предизвик во животот, ние би сакале да те запознаеме! 

New Age е компанија која постои 5 години на Македонскиот пазар и произведува високо квалитетни производи за спиење, за сите возрсти. 
 

Позиција: Live Booking – девојка за поканување на гости 
 

Потребни квалификации:

 • Возраст до 35 години
 • Уредна личност
 • Одговорна личност
 • Услужлива личност
 • Многу ПОЗИТИВНА личност
 • Тимски играч


Опис на работно место:

 • Работа во туристички места во Грција и Македонија
 • 1000 дневница + бонуси
 • Платени трошоци за транспорт,сместување и храна
 • Вработување на неопределено време


Доколку ова ти звучи интересно и веруваш во себе, испрати го твоето CV на: newage.hr.de@gmail.com 

Само одбраните кандидатки ќе бидат повикани на интервју, најдоцна до 23.05.2019. 

За повеќе информации на: 076/ 556-184.

КЛИКНИ